Hovedretter

*Kalvesteg stegt som vildt

m.tyttebær, salat waldorff, asier,
brune & hvide kartofler samt vildt sauce

 

kr. 184,-

*Krydderurte stegt oksefilet

m. bagte rødløg, ristet pastinak
pommes a'la Hillerslev & rødvins sauce

 

kr. 188,-

*Honning/peber glaceret Herregårds Skinke

m.saute af spidskål, langstidbagte rødbeder
pommes a al Hillerslev & hvidvins creme

 

kr. 181,-

*Pestobagt kalvefilet

m.honning vendte gulerødder, svampe timbale
pommes a'la Hillerslev & dijon creme

 

kr. 197,-

*Timian stegt Oksemørbrad

m. langtidsbagte tomater, marinerede rodfrugter
pommes a'la Hillerslev & portvins sauce

 

kr. 249,-

*Rosa stegt oksehøjreb

m. ristede svampe, ovnbagte jordskokker
pommes a al Hillerslev & sky sauce

 

kr. 188,-

*Filet og bryst af okse

m. grønne bønner, selleri/peberrod flan
pommes a´la Hillerslev & sauce jus

 

kr. 186,-

*Nakkefilet braiseret med hvede øl

m. sauteret spidskål, ovnbagte rodfrugter
pommes a al Hillerslev & sauce af braiserlage

 

kr. 181,-